©2019 by OplysningOmAspartam. Proudly created with Wix.com

TjekDet og deres "validering af Oplysning om Aspartam facebook side" 

De mener at det er en falsk nyhedsside

Manglende etik

Dette er sket, uden at Malthe Sommerand (Journalist på Tjekdet) har efterspurgt dokumentation samt kilder på at Aspartam kan skade, men han fik dokumentation og kilde henvisning vdr. MSG han spurgte om, til Dr. Russell Blaylock neurokirurg, som har skrevet bogen EXCITOTOXINS The Taste that Kills og han fik ikke hele min kommentar med i hans artikel på TJEKDET.

 

Se hele min personlige kommentar her:

Jeg oplyser den danske befolkning om MSG i Danmarks fødevareforsyning netop af den grund, at sundhedsstyrelsen og fødevarestyrelsen ikke oplyser om farerne ved MSG bruget, som er ekstremt omfattende i vores fødevarer, som danskerne indtager på dagligt basis, med absolut INGEN OPLYSNING om hvordan det påvirker den enkelte.

Jeg mener at den danske befolkning har krav på at få oplysning om dette excitotoxin, som altså påvirker hjernen og dit helbred, og hvis denne smagsforstærker MSG mononatriumglutamat skader, burde dette så ikke komme frem i lyset ?

Jeg kæmper selv for, at vi alle får renere fødevarer og oplyser om MSG, fordi jeg gerne vil sikre mig at folkesundheden i Danmark bliver sikret også for den fremtidige generation, ikke kun for min egen skyld. Dette gør jeg af kærlighed og fordi der er ingen andre der gør det.

Vh Nina.

Admin på Facebook siden: Oplysning om MSG E621 Smagsforstærker

 

 

Han tog kun lidt af min kommentar med.

Se artiklen her:

https://www.mm.dk/tjekdet/artikel/har-du-en-draeber-i-indkoebskurven-msg-skaber-udokumenteret-frygt-paa-nettet?fbclid=IwAR2qpn48nnw4zKGK2tfFH5UacHIGZyBiV2YEkP6FMONlOxroU4EY47jA5cQ

Se MSG siden her:

https://www.facebook.com/OplysningomMSGE621smagsforstaerker/?epa=SEARCH_BOX

 

 

#MSG #TJEKDET #Aspartam #Journalistisk #Omtale #Sandhed #DrRusselBlaylockNeurokiurg

 

Vh Oplysning om Aspartam.

100000.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now